gençlerin buluşma noktası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Karsanti Fan
Knight Oynayan Kişinin İbret Verici Yazısı[Mutlaka bakın!] EmptyÇarş. Ağus. 27, 2008 8:03 pm tarafından kirac78

» şahan videoları kodu
Knight Oynayan Kişinin İbret Verici Yazısı[Mutlaka bakın!] EmptySalı Ağus. 19, 2008 8:44 pm tarafından Co Admin

» Bu başlıga ait en son msj bana ait olcak diyosan buyur
Knight Oynayan Kişinin İbret Verici Yazısı[Mutlaka bakın!] EmptySalı Ağus. 19, 2008 8:43 pm tarafından Co Admin

» 351 adet türkçe klip kodu
Knight Oynayan Kişinin İbret Verici Yazısı[Mutlaka bakın!] EmptyPtsi Ağus. 18, 2008 6:05 pm tarafından Admin

» Merhaba İlk üyelerden olmak güzel ve heyecanlı
Knight Oynayan Kişinin İbret Verici Yazısı[Mutlaka bakın!] EmptyPtsi Ağus. 18, 2008 2:26 pm tarafından SomeWhereIBelong

» adını yaz .
Knight Oynayan Kişinin İbret Verici Yazısı[Mutlaka bakın!] EmptyPtsi Ağus. 18, 2008 2:24 pm tarafından SomeWhereIBelong

» Kırmızı Başlıklı Kızın Kurtun Ağzından Dinleyin!!
Knight Oynayan Kişinin İbret Verici Yazısı[Mutlaka bakın!] EmptyPtsi Ağus. 18, 2008 6:41 am tarafından Admin

» Msn için yardımcı bir program. (MSN plus)
Knight Oynayan Kişinin İbret Verici Yazısı[Mutlaka bakın!] EmptyPtsi Ağus. 18, 2008 6:28 am tarafından Admin

» son harften eşya türetme
Knight Oynayan Kişinin İbret Verici Yazısı[Mutlaka bakın!] EmptyPtsi Ağus. 18, 2008 4:17 am tarafından Admin

Kimler hatta?
Toplam 11 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 11 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 95 kişi Cuma Kas. 22, 2024 4:48 am tarihinde online oldu.
RSS akısı

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Knight Oynayan Kişinin İbret Verici Yazısı[Mutlaka bakın!]

Knight Oynayan Kişinin İbret Verici Yazısı[Mutlaka bakın!] Empty Knight Oynayan Kişinin İbret Verici Yazısı[Mutlaka bakın!]

Mesaj tarafından SomeWhereIBelong Perş. Ağus. 14, 2008 1:55 pm

night Oynayan Kişinin İbret Verici Yazısı [Knight oynayanlar mutlaka bakın!]
ARkadaşlar bunu buraya açmamın sebebi daha fazla okunup ibret alnıması

İşte knight oynuyan bir çocuğun arkadaşı anlatıyor:

Knight oynayanların mutlaka okuması gereken ibretlik dencek bir yazı...

Oyunu isteyerek bırakanını 1-2 kişi dışında nerdeyse görmedim ama bırakmak zorunda olanları çok gördüm
-aile sevgili eş-dost baskısından
-çalışma yada okuma zorunluluğundan
-maddi durumlardan ( cafeye,adsl'e,verecek yada pre alcak para olmaması vs.)
-Bann yada hacklendiğinden......

Oyunda neredeyse gelinebilecek en iyi noktaya gelip bırakan çok yakın bir arkadaşımın bırakma nedeni aklımda kalanların hepsini yazmaya çalışıcam. Sölediklerinden çok etkilendim va paylaşmak istedim.70 lvl 800k ya yakın npsi olan arkadaşım uzun bir aradan sonra beni aradı geçenlerde vaktin varsa çıkalımmı dışarı dedi.Olur dedim ve birkaç dakika sonra başladı içini dökmeye.
Oyunu bıraktım dedi ve ben neden deyince başladı sıralamaya

-günde 10-12 saatimi oyuna verdim ve akşam kafamı yastığıma her koyduğumda 1 gün daha hiçbirşey yapmadan yaşlandığımı hissettim
-artık gözlerimi kısarak ekrana baktığımı ,10 ay ı aşkın bu dönemde sürekli oturmaktan hantallaştığımı fazlaca kilo aldığımı anladım
-Bir çok insanın hırs uğruna charımı daha iyi duruma getiriyim ve bunu kısa yoldan millete keylogger trojan vs göndererek emek ÇALARAK yalan söyleyerek üstesinden gelirim davranışlarından miğdem bulanmıştı. Ben beş parasız sokakların zengin yürekli çocuklarıyla büyümüştüm halbuki. Biz paylaşırdık biz yardımlaşırdık çalmazdık. Ama malesef gördümki oyundakilerin yüzde 90 ı hırslarına yenik düşmüş.
- 3 4 ay önce kız arkadaşımdan ayrıldım o gider başkası gelir diyordum ama arkadaşlarımda artık aramaz olmuştu. Bir gün çok bunalıp dışarı çıkıp konuşacak paylaşacak birilerini arıyım dedim.Beni zamanında o kadar çok aradılarki gitmediğimden pc nin başından kalkıp cvp dahi veremediğimden evdekilere ''söle ben ararım onu dediğim'' ve unutup sallamadığımdan artık kimseyi arayamaz olmuştum.Halı saha maçlarını özledim onlarla. Sahilde takılmalarımızı.
-Ailemle önceleri saatlerce KO oynuyorum diye kavga ederdim artık pes ettiler ve bana bulaşmıyorlardı ama onlardan uzaklaştığımı ve babamın ara sıra kapıdan kafasını uzatıp iyi geceler oğlum deyişi çok canımı yakmaya başlamıştı. Acır gibi suratıma bakışları beni çok üzmüştü. Eskiden tavla oynar balığa çıkardık hafta sonları beraber ben ne yapıorum şimdi dedim kendi kendime.

Ailem sevdiklerim arkadaşlarım beni dışarda bekleyen harika bir hava varken daha fazla sanal alemin en sağlam adamlarından biri olacağıma eskisi gibi günü yaşayan mutlu ve gerçek ben olmak harika...
SomeWhereIBelong
SomeWhereIBelong
moderatör
moderatör

rep :
Knight Oynayan Kişinin İbret Verici Yazısı[Mutlaka bakın!] Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Knight Oynayan Kişinin İbret Verici Yazısı[Mutlaka bakın!] Right_bar_bleue

- Similar topics